ZAKELIJKE FOTOGRAFIE

Producten, portretten, evenementen, congressen en bedrijfsactiviteiten.


Zakelijke fotografie

Heb je portretten van de medewerkers nodig of er staat een belangrijk evenement op de planning dat je wilt laten vastleggen? Ik heb ervaring met allerlei soorten gelegenheden, van portretten of events, seminars, congressen of beurzen ? Ook voor het laten vastleggen van een complete reportage van een bedrijf en de bedrijfsactiviteiten.


Over Christel Egberts

Mijn naam is Christel, een fotografe in hart en nieren. Ik rijd met veel plezier door heel Nederland met mijn mobiele studio of verwelkom mijn klanten in mijn eigen fotostudio. Voordat ik start met fotograferen ga ik altijd eerst in gesprek. Wat zijn je wensen? Wat is jouw doel? Kom je naar mijn studio in Amersfoort? Of wil je liever een fotoshoot op locatie? Jouw wensen staan voorop, maar ik geef graag tips om nog mooiere foto’s te kunnen maken. Tijdens het fotograferen neem ik de tijd voor je, zodat je zo ontspannen mogelijk voelt. Zo kan ik de mooiste foto’s maken.


Meer weten?

Vragen? Prijsopgave ontvangen? Vul het contactformulier in via onderstaande button 'Neem contact op!' Je hoort snel van mij.

Edin Mujagic Stichting MKB Financiering congres Macht der getallen Sprekers discussie
Dijkham Bouw Nijkerk kleding bouwmaterialen vroeg ochtend ladder waterpas boormachine schroefboormachine purschuim bouwhelm reflecterende kleding bouwplaats