ZAKELIJKE FOTOGRAFIE

U bent op zoek naar de mogelijkheden voor zakelijke fotografie? Maak kennis met The Photo Factory by Christel Egberts. Ik ben een professioneel fotografe, werkzaam in heel Nederland. Voor pakkende, zakelijke foto’s en portretten kom ik graag langs bij jouw bedrijf. Ik werk zowel in mijn studio als op locatie.

Zakelijke fotografie

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je op zoek bent naar zakelijke fotografie. Je kunt mij voorbeeld inschakelen voor het maken van zakelijke portretten van de medewerkers, voor op de website. Of er staat een belangrijk evenement op de planning dat je wilt laten vastleggen. Ik heb ervaring met allerlei soorten gelegenheden, van beurzen en congressen tot seminars en evenementen. Ook het laten vastleggen van een complete reportage van een bedrijf en de bedrijfsactiviteiten voor bijvoorbeeld promotiemateriaal behoort tot mijn werk.

Over Christel Egberts

Mijn naam is Christel, een fotografe in hart en nieren. Ik rijd met veel plezier door heel Nederland met mijn mobiele studio of verwelkom mijn klanten in mijn eigen fotostudio. Voordat ik start met fotograferen ga ik altijd eerst in gesprek. Wat zijn je wensen? Wat is jouw doel? Kom je naar mijn studio in Amersfoort? Of wil je liever een fotoshoot op locatie? Jouw wensen staan voorop, maar ik geef graag tips om nog mooiere foto’s te kunnen maken. Tijdens het fotograferen neem ik de tijd voor je, zodat je zo ontspannen mogelijk voelt. Zo kan ik de mooiste foto’s maken.

Bekijk mijn portfolio

Benieuwd naar mijn werk op het gebied van zakelijke fotografie? Bekijk mijn portfolio op mijn website. Wil je meer informatie en/of een afspraak maken? Neem dan contact met me op via de telefoon of de mail.