TROUWEN

JA & JA!


Jullie trouwdag is een van de mooiste dagen uit jullie leven. De momenten van deze dag wil je vast laten leggen in pakkende beelden. Foto’s die de sfeer perfect uitstralen: een fotoverslag van deze dag! Mijn naam is Christel Egberts, ik ben trouwfotograaf... maar bijna onzichtbaar op jullie trouwdag.


De kus is bijna voelbaar

Als geen ander weet ik jullie bruiloft vol emoties te ‘pakken in plaatjes’. Frisse en spontane foto’s waarbij de snik bijna hoorbaar is, de kus voelbaar en de taart als het ware proefbaar! Een complete reportage vanaf de aankleding en make-up tot aan het eind van het feest of gewoon voor een paar uurtjes tijdens de ceremonie? Alles is mogelijk op het gebied van bruidsfotografie. Voordat ik ga fotograferen op jullie trouwdag, bespreken we samen jullie wensen, de locatie en de planning. Zo weet ik precies waar ik, als trouwfotograaf, rekening mee moet houden. Het wordt een ontspannen dag met jullie in de hoofdrol.


Met of zonder fotoalbum

Na jullie trouwdag worden alle foto's bekeken, geselecteerd en nabewerkt. Jullie ontvangen na een aantal weken alle geselecteerde foto’s digitaal per mail. Wil je nog iets met de foto's doen, daar ben je vrij in. Heb je hier hulp bij nodig dan kan ik je altijd helpen met afdrukken of met een fotoalbum.


Benieuwd naar mijn werk? Naast bruidsfotografie kun je bij mij ook terecht voor onder andere fotoshoots of bedrijfsfotografie . Bekijk mijn portfolio op mijn website. Ik hoor graag wat ik voor jullie kan betekenen.


Meer weten?

Vragen? Prijsopgave ontvangen? Vul het contactformulier in via onderstaande button 'Neem contact op!' Je hoort snel van mij.

Trouwkoets rijtuig paarden paardenkoets op de bok happily married just married ondeugend
Trouwen Amersfoort Utrecht Nederland
Trouwen in Amersfoort fotograaf amersfoort bruiloft trouwen De Hof markt wandelen binnenstad trouwstoet