TROUWFOTOGRAAF AMERSFOORT

Jullie trouwdag is de mooiste dag uit jullie leven. De herinneringen aan deze dag wil je vast laten leggen in pakkende beelden. Foto’s die de sfeer perfect uitstralen. Mijn naam is Christel Egberts, ik ben trouwfotograaf in Amersfoort en verzorg graag de bruidsfotografie op jullie dag.

Een ontspannen dag met jullie in de hoofdrol

Als geen ander weet ik jullie dag vol emoties te ‘pakken in plaatjes’. Frisse en spontane foto’s waarbij de snik bijna hoorbaar is, de kus voelbaar en de taart als het ware proefbaar! Vanaf de aankleding en make-up tot aan het het feest of gewoon voor een paar uurtjes tijdens de ceremonie? Alles is mogelijk op het gebied van bruidsfotografie. Voordat ik ga fotograferen op jullie trouwdag, bespreken we samen jullie wensen, de locatie en de planning. Zo weet ik precies waar ik, als trouwfotograaf in Amersfoort, rekening mee moet houden. Het moet een ontspannen dag worden met jullie in de hoofdrol.

Met of zonder fotoboek

Als trouwfotograaf in Amersfoort heb ik al mogen fotograferen op vele bruiloften. Bruidsfotografie is mijn passie. Ik vind het prachtig om te zien hoe twee mensen de liefde vieren met elkaar en dat ik daar onderdeel van mag zijn. Jullie ontvangen achteraf alle foto’s digitaal, met of zonder fotoboek.

Benieuwd naar mijn werk? Naast bruidsfotografie kun je bij mij ook terecht voor onder andere fotoshoots. Bekijk mijn portfolio op mijn website. Ik hoor graag wat ik voor jullie kan betekenen. Neem hiervoor contact met mij op via de telefoon of de mail. Ook kun je jouw gegevens achterlaten via het online contactformulier op mijn website.

Trouwen Amersfoort Utrecht Nederland