BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Wil je jouw bedrijf op een mooie en pakkende wijze vastleggen op foto? Welkom op de website van The Photo Factory by Christel Egberts. Ik verzorg allerlei soorten bedrijfsfotografie. Hiervoor kun je naar mijn studio komen, maar ik kom ook graag naar jou toe.

Werkzaam in Nederland

Ik ben gevestigd in Amersfoort, maar werkzaam in heel Nederland. Voor pakkende, zakelijke portretten ben je bij mij aan het goede adres. Ook fotografeer ik op zakelijke evenementen, zoals beurzen, seminars en congressen en regel ik complete reportages. Voordat ik aan de slag ga met bedrijfsfotografie, bespreken we jouw wensen. Ik hoor graag wat jouw ideeën zijn, maar kom ook zelf met tips om nog betere foto’s te kunnen maken. Je kunt mij voor een uurtje tot een hele dag inhuren, in mijn eigen studio of op locatie.

 

Over Christel

Mijn naam is Christel Egberts. 15 jaar geleden vond ik mijn passie in het fotograferen. Mijn eerste opdracht was het fotograferen op een bruiloft. Ik was om! Vanaf dat moment wilde ik meer fotograferen. Meer mensen, meer gebeurtenissen en meer voorwerpen. Door middel van cursussen en jarenlange ervaring heb ik me weten ontwikkelen tot de betrouwbare en flexibele fotografe die ik nu ben. Naast bedrijfsfotografie houd ik me ook graag bezig met:

  • Het fotograferen op bruiloften
  • Familie fotografie
  • Productfotografie

 

Neem contact met me op

Ben jij op zoek naar bedrijfsfotografie? Ik kom graag in contact met je om te kijken of ik iets voor jou kan betekenen. Hiervoor kun je contact met me opnemen via de mail of de telefoon. Tevens kun je het online contactformulier invullen op de website. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Wijfjes Heiwerken bouwvakkers bouwplaats heien voorman