REFERENCES

DIJKHAM bouw

Al jaren komt Christel bij ons over de vloer.

De ene keer voor het fotograferen van sfeerbeelden op onze projecten, de andere keer voor het fotograferen van een bedrijfsfeest of het maken van foto’s bij ons op kantoor.

Door haar enthousiasme krijgt ze collega’s mee. Ze is een echte vakvrouw en ze komt altijd haar afspraken na. Kortom, een fijne samenwerking!

DIJKHAM bouw, Marlies Smink-Schuhmacher, Office manager
Bedrijfsfotografie

A&T

Het fotoalbum van onze bruiloft is vandaag binnengekomen, en we zijn er heel blij mee!

We willen je graag van harte bedanken voor het prettige contact, de prachtige foto’s en dito album. Mocht je het fijn vinden als we ergens een review achterlaten, doen we dat graag. Die zal positief zijn uiteraard ;-).

Hartelijke groet, A&T
Bruidsreportage

Romotion Media

Christel is een vakvrouw met een passie voor fotografie! Dat merk je aan haar manier van werken.

Ze leeft zich volledig in haar klant in en maakt mooie passende beelden bij een opdracht.

Onze samenwerking met Christel verloopt altijd heel soepel en prettig, niet alleen omdat ze professioneel is, ook omdat ze een warme vriendelijke persoonlijkheid is.

Joyce Knetemann-Walrave
Reportages en portretfotografie voor Romotion Media

J.

Ik ben gewoon flabbergasted. Nog nooit zulke mooie foto’s van mezelf gezien. En zoveel! Fantastisch, kan gewoon geen keuze maken.
Ik vond het heel fijn met je te “werken”, Christel, want dat is het natuurlijk zo’n beetje. Jij weet iemand echt op z’n gemak te stellen, een voorwaarde waaraan een goede fotograaf volgens mij moet voldoen.

J.
Portretfotografie

A&S

Heb zojuist het fotoalbum van onze trouwdag ontvangen en het is prachtig! Als wij nog een naCoronabruiloftsfeest gaan houden gaan we jou weer vragen. Heel leuk om jou te leren kennen.

Groetjes, A&S
Bruidsreportage

Lunchroom Terminus De Onthaasting

Voor het magazine van de Onthaasting heeft Christel de fotografie verzorgd. Wij zijn een lunchroom/ dagbesteding die gerund wordt door verstandelijk beperkte mensen. Deze doelgroep is niet altijd makkelijk maar ik heb Christel leren kennen als een hele vriendelijke geduldige en rustige fotograaf.

Onze cliënten voelden zich gelijk bij haar op hun gemak. En dat kan ook wel eens anders gaan. De fotoreportage vind ik mooi, scherp en apart. Ik kan Christel zeker bij u aanbevelen.

Mandy de Jong
Reportage voor Lunchroom Terminus de Onthaasting

Equalis Strategy & Modeling

Wij zijn erg blij met onze foto’s, spontaan maar toch zakelijk. Ideaal voor LinkedIn en voor onze website. Tijdens de fotosessie zorgt Christel voor een ontspannen sfeer rond de foto’s, ze stelt je op je gemak en neemt alle tijd om een goed eindresultaat neer te zetten. De gefotografeerde personen komen daardoor natuurlijker over. De enscenering die Christel daarbij heeft gekozen sloot bovendien perfect aan bij de gewenste uitstraling van ons team. Dat dit alles goed is gelukt, krijgen we ook door onze klanten bevestigd.

Piet Stam
Portretfotografie voor Equalis Strategy & Modeling

54Events

Het is fijn om met Christel samen te werken. Ze kent het klappen van de zweep en weet wat een foto een goede foto maakt. Ook binnen een (klein) team weet zij haar plek te vinden en houdt zij anderen in de gaten, zodat haar werk dat van de anderen kan aanvullen. Elk jaar weer goed om haar erbij te hebben!

Mevr. F. de Vries
Beurzen en events voor 54Events

Bea & Bas

We hadden wat te vieren want Bea werd 50 jaar. Tijdens het feestje heeft Christel alle vrienden en familie op de foto gezet. Niet iedereen voelt zich comfortabel als er foto’s worden gemaakt maar Christel bezit de gave om iedereen zich op zijn gemak te laten voelen. Het was ontspannen en er werd gelachen en ondertussen zijn de foto’s al gemaakt! Dat zie je direct terug op de foto’s die ze gemaakt heeft. Onze jaarlijkse gezinsfoto laten we dan ook al jaren door Christel maken.

Bea&Bas
Portretfotografie

Laura & Bas

Een levende herinnering!

Na een eerste en prettige kennismaking met Christel hebben wij onze wensen doorgenomen voor onze bruiloft. Christel is erg meedenkend, flexibel en enthousiast. De communicatie is erg prettig waardoor wij onbezorgd naar de huwelijksdag konden uitkijken.

Tijdens de bruiloft is Christel een fijn persoon om om je heen te hebben en waardoor wij ons zelf konden zijn. Dat resulteerde weer in prachtige foto’s. Onze hond kon ook mee op de foto en ook dat beheerst Christel erg goed.

Tijdens ons feest heeft ze ook foto’s gemaak en alle wensen binnen ons budget zijn gerealiseerd! We hebben een mooi fotoboek ontvangen en alle bewerkte fotobestanden zijn keurig digitaal aangeleverd. Wij zijn uiterst tevreden en het is een levende herinnering!

Laura & Bas
Bruidsreportage

MaaltijdenBox

Dankzij de inzet van Christel is de fotoshoot van MaaltijdenBox.nl een groot succes geworden! Christel denkt creatief mee, is betrokken en komt met goede ideeën: “out of the box”.

Dhr. M. Buis
Foodfotografie voor MaaltijdenBox