PORTRETFOTOGRAAF AMERSFOORT

Op zoek naar een goede portretfotograaf in Amersfoort? Dan ben je bij The Photo Factory by Christel Egberts aan het juiste adres. Je bent van harte welkom bij mijn studio in Amersfoort. Daarnaast fotografeer ik ook graag op locatie.

Een portretfoto met karakter!

Mijn naam is Christel Egberts. Ik ben portretfotograaf in Amersfoort, maar ik kom ook graag met mijn mobiele fotostudio naar andere delen van het land. Het is mijn passie om gezichten en gebeurtenissen op een pakkende manier op beeld vast te leggen. Een beeld zegt namelijk meer dan duizend woorden. Ik maak foto’s die een persoon perfect weergeven, precies zoals hij of zij is. Een portretfoto met karakter!

 

Een fantastisch eindresultaat

Even in de spotlight, samen of alleen. Het laten maken van foto’s bij The Photo Factory is een hele belevenis. Als portretfotograaf in Amersfoort weet ik uitstekend hoe ik de personen voor mijn camera op hun gemak kan stellen en kan enthousiasmeren. De meest mooie foto’s zijn de spontane foto’s. Momenten waarop je ontspannen bent. Ik neem uitgebreid de tijd voor jou/jullie en geef tips tijdens het maken van de foto’s, op die manier werken we samen toe een een fantastisch eindresultaat. Benieuwd naar de foto’s die ik al heb mogen maken? Neem dan een kijkje in mijn portfolio op mijn website.

Ik hoor graag of ik iets voor jou kan betekenen

Naast portretfotografie kun je bij mij ook terecht voor zakelijke fotografie en bruidsfotografie. Alle foto’s ontvang je digitaal. Laten afdrukken is uiteraard ook mogelijk. Ik hoor graag of ik iets voor jou kan betekenen. Neem contact met me op via de telefoon of de mail.