FOTOSHOOT

Met iemand of voor iemand op de foto.


Precies zoals jij bent!

Mijn naam is Christel Egberts en ik ben portretfotograaf in Amersfoort. Je bent van harte welkom bij mijn studio in Amersfoort. Maximaal 4 personen passen in mijn studio maar is de groep groter, geen probleem, dan gaan we lekker naar buiten. Het is mijn passie om gezichten en gebeurtenissen op een ontspannen maar pakkende manier op beeld vast te leggen. Precies zoals zoals jij bent!


Een fantastisch eindresultaat

Even in de spotlight, samen of alleen. Het laten maken van foto’s bij The Photo Factory is een hele belevenis. Als portretfotograaf in Amersfoort weet ik uitstekend hoe ik de personen voor mijn camera op hun gemak kan stellen en kan enthousiasmeren. De meest mooie foto’s zijn de spontane foto’s. Momenten waarop je ontspannen bent. Ik neem uitgebreid de tijd voor jou/jullie en geef tips tijdens het maken van de foto’s, op die manier werken we samen toe een een fantastisch eindresultaat. Benieuwd naar de foto’s die ik al heb mogen maken? Neem dan een kijkje in mijn portfolio op mijn website. Nog even toevoegen: de meeste van mijn modellen hadden er niet zo veel zin in... Niet te zien, toch?

 

Meer weten?

Vragen? Prijsopgave ontvangen? Vul het contactformulier in via onderstaande button 'Neem contact op!' Je hoort snel van mij.

couple loveshoot liefdesfotografie samen op de foto stelletje vriendschap verkering vieren
Kindermodel fotomodel jongen model portretfotografie kinderen jongens meisjes fotoshoot