FAMILIE FOTOGRAFIE

Een familiefoto laten maken? Kom voor familie fotografie naar de Photo Factory by Christel Egberts. Je kunt naar de studio komen of mij inhuren op locatie.

Een belevenis

Familie is een belangrijk onderdeel van je leven. Niets is mooier om dit vast te leggen op een mooie foto. Een foto die gezien mag worden en die je vol trots boven de bank kunt hangen of in de kast kunt neerzetten. Bij The Photo Factory is familie fotografie een belevenis. Samen zorgen we voor prachtige foto’s, geheel naar jullie wensen.

Leuk cadeau

Even in de spotlight staan, gezellig samen met je familie, gezin, partner of alleen? Ik maak het mogelijk! Leuk als cadeau, om te geven aan opa en oma, of gewoon voor jezelf! Je ontvangt alle foto’s digitaal. Wil je de foto’s laten afdrukken op papier of op ander materiaal zoals hout, canvas en aluminum? Ook dat is mogelijk, ik regel het graag voor je.

Over Christel

Ik fotografeer sinds 15 jaar met veel passie en plezier. Mijn eerste opdracht was het fotograferen op een bruiloft. Dat dit mijn eerste, maar zeker niet mijn laatste opdracht zou zijn, wist ik meteen. Door middel van cursussen heb ik mijzelf weten te ontwikkelen tot een fotografe die flexibel en betrouwbaar is. Ik ben een persoon die prettig in de omgang is. Vooral op bijzondere momenten, zoals een bruiloft vind ik het belangrijk mij te houden aan de planning, zodat ik niet in de weg loop.

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden en prijzen van familie fotografie? Neem dan contact met mij op via de telefoon of de mail.