OUR COLLECTIONS


RECENTLY ADDED BOOKS

NULLA IMPERDIET SIT AMET

FOTOGRAAF AMERSFOORT

 

 

Reportages, portretten, producten en bruiloften – B2B en B2C

 

 

 

Zakelijke activiteiten of portretten

Wil je officiële zakelijke portretten of gewoon het ‘smoelenboek’ bijhouden? Dan is het handig als de fotograaf dichtbij is gevestigd. Als portretfotograaf kan ik het personeel, het bedrijf en de bedrijfsactiviteiten op de foto zetten. Voor pakkende, zakelijke portretten ben je bij mij aan het goede adres. Ook fotografeer ik op zakelijke evenementen, zoals beurzen, evenementen, seminars en congressen en regel ik complete reportages. Voordat ik aan de slag ga met bedrijfsfotografie, bespreken we jouw wensen. Ik hoor graag wat jouw ideeën zijn, maar kom ook zelf met tips om nog betere foto’s te kunnen maken. Je kunt mij voor een uurtje tot een hele dag inhuren, in mijn eigen studio of op locatie.

 

Producten in de schijnwerpers

Producten op een goede manier uitlichten en presenteren behoort ook tot mijn werkzaamheden. Kwalitatieve en frisse productfoto’s kunnen de omzet doen verhogen. Vraag naar de mogelijkheden van 1 productfoto of meerdere foto’s per product.

 

De kus is bijna voelbaar!

Jullie trouwdag is de mooiste dag uit jullie leven. Deze mooie momenten wil je vast laten leggen in pakkende beelden. Foto’s die de sfeer perfect uitstralen.

 

Als geen ander weet ik jullie dag vol emoties te ‘pakken in plaatjes’. Frisse en spontane foto’s waarbij de snik bijna hoorbaar is, de kus voelbaar en de taart als het ware proefbaar! Vanaf de aankleding en make-up tot aan het het feest of gewoon voor een paar uurtjes tijdens de ceremonie? Alles is mogelijk op het gebied van bruidsfotografie. Voordat ik ga fotograferen op jullie trouwdag, bespreken we samen jullie wensen, de locatie en de planning. Zo weet ik precies waar ik rekening mee moet houden. Jullie ontvangen na enkele weken alle bruikbare foto’s digitaal in jullie mail.

 

 

Met of zonder trouwalbum

Jullie bruiloft terug zien in een digitaal gedrukt trouwalbum? Dat kan ik ook voor jullie verzorgen. Vraag naar de mogelijkheden en een voorbeeldfotoalbum via het contactformulier. Immers iedere bruiloft is persoonlijk en jullie wensen voor een trouwalbum dus ook.