REFERENCES

J.

Ik ben gewoon flabbergasted. Nog nooit zulke mooie foto’s van mezelf gezien. En zoveel! Fantastisch, kan gewoon geen keuze maken.
Ik vond het heel fijn met je te “werken”, Christel, want dat is het natuurlijk zo’n beetje. Jij weet iemand echt op z’n gemak te stellen, een voorwaarde waaraan een goede fotograaf volgens mij moet voldoen.

J.
Portretfotografie

A&S

Heb zojuist het fotoalbum van onze trouwdag ontvangen en het is prachtig! Als wij nog een naCoronabruiloftsfeest gaan houden gaan we jou weer vragen. Heel leuk om jou te leren kennen.

Groetjes, A&S
Bruidsreportage

Mandy de Jong

Voor het magazine van de Onthaasting heeft Christel de fotografie verzorgd. Wij zijn een lunchroom/ dagbesteding die gerund wordt door verstandelijk beperkte mensen. Deze doelgroep is niet altijd makkelijk maar ik heb Christel leren kennen als een hele vriendelijke geduldige en rustige fotograaf.

Onze cliënten voelden zich gelijk bij haar op hun gemak. En dat kan ook wel eens anders gaan. De fotoreportage vind ik mooi, scherp en apart. Ik kan Christel zeker bij u aanbevelen.

Mandy de Jong
Reportage voor Lunchroom Terminus de Onthaasting

Piet Stam

Wij zijn erg blij met onze foto’s, spontaan maar toch zakelijk. Ideaal voor LinkedIn en voor onze website. Tijdens de fotosessie zorgt Christel voor een ontspannen sfeer rond de foto’s, ze stelt je op je gemak en neemt alle tijd om een goed eindresultaat neer te zetten. De gefotografeerde personen komen daardoor natuurlijker over. De enscenering die Christel daarbij heeft gekozen sloot bovendien perfect aan bij de gewenste uitstraling van ons team. Dat dit alles goed is gelukt, krijgen we ook door onze klanten bevestigd.

Piet Stam
Portretfotografie voor Equalis Strategy & Modeling

Joyce Knetemann Walrave

Christel is een vakvrouw met een passie voor fotografie! Dat merk je aan haar manier van werken.

Ze leeft zich volledig in haar klant in en maakt mooie passende beelden bij een opdracht.

Onze samenwerking met Christel verloopt altijd heel soepel en prettig, niet alleen omdat ze professioneel is, ook omdat ze een warme vriendelijke persoonlijkheid is.

Joyce Knetemann-Walrave
Reportages en portretfotografie voor Romotion Media

Mevr. F. de Vries

Het is fijn om met Christel samen te werken. Ze kent het klappen van de zweep en weet wat een foto een goede foto maakt. Ook binnen een (klein) team weet zij haar plek te vinden en houdt zij anderen in de gaten, zodat haar werk dat van de anderen kan aanvullen. Elk jaar weer goed om haar erbij te hebben!

Mevr. F. de Vries
Beurzen en events voor 54Events

Bea & Bas

We hebben Christel gevraagd om tijdens het feestje dat we georganiseerd hadden voor de 50e jarige verjaardag van Bea, alle vrienden en familie in gezinsverband op de foto te zetten. Niet iedereen voelt zich comfortabel terwijl er foto’s worden gemaakt maar Christel bezit de gave om iedereen zich op zijn gemak te laten voelen. Dat zie je direct terug op de foto’s die ze gemaakt heeft. Onze jaarlijkse gezinsfoto laten we dan ook al jaren door Christel maken.

Bea & Bas
Portretfotografie

Laura & Bas

Een levende herinnering!

Na een eerste, prettige kennismaking met Christel hebben wij onze wensen uit kunnen spreken voor onze bruiloft. Christel is meedenkend, flexibel en enthousiast. De communicatie gaat erg prettig, je kan onbezorgd naar de huwelijksdag toe uitkijken.

Op de huwelijksdag is Christel een fijn persoon om om je heen te hebben. Tijdens het maken van de shoot konden we ons zelf zijn wat resulteert in prachtige foto’s. Onze hond kon mee op de foto en ook dat beheerst Christel erg goed. Met regelmaat kijken we de foto’s terug, een levende herinnering.

Tijdens ons feest heeft ze ook foto’s gemaakt, alle wensen binnen ons budget zijn gerealiseerd! We hebben een mooi fotoboek ontvangen en alle bewerkte fotobestanden zijn keurig digitaal aangeleverd. Wij zijn uiterst tevreden!

Laura & Bas
Bruidsreportage

M. Buis

Dankzij de inzet van Christel is de fotoshoot van MaaltijdenBox.nl een groot succes geworden! Christel denkt creatief mee, is betrokken en komt met goede ideeën: “out of the box”.

Dhr. M. Buis
Foodfotografie voor MaaltijdenBox